Al Bar Prestige decolla il gusto con la Space Bun® Station

At Bar Prestige, taste takes off with the Space Bun® Station

Anyone who runs a bar knows it well: offering a welcoming environment, capable of making those who are traveling or away for work feel at home, is one of the...
November 21, 2024
Il kebab di pesce, un gusto nuovo che prende piede

The fish kebab, a new taste that is taking hold

The fish kebab, how to offer it, at what prices, in what context. We talk about it with Edward Housni, owner of a kebab shop in the center of Genoa.
Daylice: dolcezze da passeggio a Fossano

Daylice: dolcezze da passeggio a Fossano

Abbiamo incontrato Daniela, la fondatrice di Daylice, situato nel cuore di Fossano, una cittadina del Piemonte famosa per la sua storia e l’atmosfera accogliente. Qui, tra le bellezze del centro...
October 09, 2024
Dolce Dea: innovazione e qualità nel Food Truck

Dolce Dea: innovazione e qualità nel Food Truck

Nella vivace e dinamica scena dello street food italiano, Dolce Dea si distingue come un esempio brillante di innovazione e qualità. Abbiamo avuto il piacere di intervistare Danny, titolare insieme...
July 18, 2024
TWIST - The Rolling Ice Cream: Giona, il nuovo content creator di Techfood

TWIST - The Rolling Ice Cream: Giona, the new content creator of Techfood

In the panorama of rolled ice cream, TWIST - The Rolling Ice Cream is a name that has managed to conquer both tourists and locals.  We are not talking about...
June 13, 2024
Non solo pizza: come variare l’offerta di una pizzeria

Not just pizza: how to vary the offer of a pizzeria

Are you looking for new ideas for pizzerias and snack bars? Enrich your menu with Choco Burger, as Salti in Bocca di Gallipoli did. Find out more.
April 15, 2024
Cold Passion: una storia di passione, innovazione e sapori autentici

Cold Passion: a story of passion, innovation and authentic flavours.

Nestled among the picturesque beaches and ancient alleys of Scalea, lies a jewel that embodies the quintessence of local gastronomy and creative innovation: Cold Passion . In this enchanting venue,...
Artelatte: tra tradizione ed innovazione

Artelatte: tra tradizione ed innovazione

Isola di Capo Rizzuto, in provincia di Crotone, ha visto di recente sorgere una gemma nel settore della ristorazione: Artelatte, yogurteria, gelateria, e molto di più.  Il locale ha aperto...
November 30, 2023
Hansel & Gretel: una storia incantevole di delizie culinarie

Hansel & Gretel: an enchanting story of culinary delights.

Located in the picturesque town of Fara San Martino, in the province of Chieti, Hansel & Gretel is much more than just a bar; It's a fascinating story come to...
October 26, 2023
Tags: bar combi wave
A’ Villetta Gioiosa: un punto di ritrovo per ogni ora della giornata

A' Villetta Gioiosa: a meeting point for every hour of the day

The A' Villetta pizzeria is a young but very successful place located in the splendid town of Gioiosa Ionica, in Calabria. We had the pleasure of interviewing its owner, Mr...
La forza di un'azienda: ne parliamo con Carlo Catellani

The strength of a company: let's talk about it with Carlo Catellani

At the beating heart of every company there is an essential and indispensable figure for operational success: the after-sales assistance officer . Characterized by technical mastery and tireless soul, he...
July 27, 2023
Il mare nel cuore: Movida Beach

The sea in the heart: Movida Beach

In the heart of Calabria stands a characteristic town with a stupendous seafront, always transparent sea, unforgettable sunsets, as well as a strategic point to reach all the localities of...