Ridurre gli sprechi in cucina: consigli per una ristorazione sostenibile

Reducing waste in the kitchen: tips for sustainable catering

In the modern restaurant industry, reducing waste is not just about cutting costs, but also about making the most of each ingredient and demonstrating a commitment to sustainability. In the...
November 14, 2024
World Pasta Day: idee creative per piatti di pasta indimenticabili

World Pasta Day: Creative Ideas for Unforgettable Pasta Dishes

October 25th is World Pasta Day . On this special occasion, we want to inspire restaurateurs to experiment with new ideas for original pasta dishes, using innovative techniques and equipment to revisit tradition in a creative and tasty way.
Un menu pranzo veloce e leggero con Combi Wave

A quick and light lunch menu with Combi Wave

Creating a quick and light lunch is simple with Combi Wave. The innovative Techfood oven quickly offers a varied menu to a large audience. Here are some ideas for all tastes.
International Pokè Day: idee originali per preparare il pokè nel tuo locale 


International Pokè Day: Original Ideas for Preparing Pokè in Your Restaurant

Did you know? September 28th is International Pokè Day, a fantastic opportunity to delight your customers with fresh and colorful pokè bowls. With Steamì , the professional steam wand machine...
September 19, 2024
Come trasformare il tuo locale nel ritrovo ideale per studenti e famiglie

How to Transform Your Local into the Ideal Hangout for Students and Families

With the start of the new school year just around the corner, families and students are looking for a welcoming place to relax, socialize and enjoy quick but nutritious meals....
September 05, 2024
Ice N Roll: il gelato innovativo di Techfood

Ice N Roll: il gelato innovativo di Techfood

L'estate è il momento perfetto per gustare un gelato rinfrescante, e se sei alla ricerca di un'esperienza unica, Ice N Roll di Techfood è la risposta. Questo nuovo modo di...
July 11, 2024
Menù estivo per il tuo locale con Techfood

Summer menu for your restaurant with Techfood

Summer is the ideal time to renew your restaurant's menu and attract new customers with fresh, light and creative dishes. Using Techfood equipment such as Rondò Unika, Combi Wave, the...
VERDURE PER BAMBINI: CINQUE DELIZIOSE RICETTE

VERDURE PER BAMBINI: CINQUE DELIZIOSE RICETTE

"Verdure per bambini" – queste tre parole possono spesso evocare immagini di “lotta” con bambini che si rifiutano categoricamente di mangiare le verdure. Tuttavia, con un po' di creatività e...
May 31, 2024
Waffle Sandwich: gustoso sandwich con waffle per brunch e delivery

Waffle sandwich es: how brunch will turn you around

Waffle sandwiches are an inviting alternative to the classic toast and an interesting idea for a brunch delivery. Learn how to prepare them with Rondò Unika.
April 24, 2024
Menù climatariano: la clientela si tinge di green

Climate-friendly menu: customers go green

Scopri  l'entusiasmante mondo dei climatarianI e come stanno rivoluzionando l'approccio all'alimentazione in chiave ambientale! Questo articolo esplora la crescente tendenza dei climatariani, individui che combattono il cambiamento climatico attraverso le proprie scelte alimentari. Dalla gestione della carne alla riduzione dello spreco alimentare, fino alle innovative opzioni culinarie green, vi guideremo attraverso un viaggio culinario che soddisferà non solo il palato, ma anche la coscienza ambientale. Scopri come adattare i tuoi menù e deliziare una clientela sempre più attenta all'ambiente con le ultime tendenze e soluzioni del settore.
Menù smart: dall’antipasto al dolce con un forno

Smart menu: from appetizers to desserts with an oven

Combi Wave Smart is the oven for small venues that want to create a complete menu. Discover some recipes to offer to customers.
April 15, 2024
Tags: bar menu
Ricette di Maggio: nuove idee per un menù vario

May recipes: new ideas for a varied menu

Asparagus, artichokes and legumes are foods with their own strong character, able to offer dishes and courses that satisfy every palate. From the customer on a diet to those who appreciate strong flavours, from the aperitif to the second course passing through the first course, they represent seasonal allies for proposing original and tasty May recipes. Discover our May recipes.
April 11, 2024